Over Supplyers

Missie

Het is onze missie als Supplyers om bij te dragen aan kwaliteit door het delen van onze actuele en uitgebreide kennis en ervaring. Wij lossen problemen op voor gemeenten op het gebied van Werk, Inkomen, Wmo en Jeugd. Door onze inzet en expertise dragen wij bij aan de publieke taak die gemeenten hebben. Hiervoor bieden wij onze opdrachtgevers de beste integrale oplossingen aan in de vorm van detacheren, opleiden, projecten en ontwikkeling.

Bij Supplyers streven we ernaar om één van de beste organisaties te zijn met uitzonderlijke professionals. Onze professionals maken het verschil door hun jarenlange ervaring en up-to-date kennis van het brede sociale domein. We willen bijdragen aan de juiste, effectieve en efficiënte uitvoering van de wettelijke regelingen door middel van de inzet van onze professionals.

Bij Supplyers beseffen we dat we werken met publieke middelen. Om die reden werken wij altijd transparant en controleerbaar en hanteren wij scherpe tarieven.

...

Leuk feitje

Visie

Gemeenten zijn steeds meer op zoek naar geïntegreerde oplossingen voor vraagstukken op het gebied van Werk, Inkomen, Wmo en Jeugd. Bij Supplyers zijn we in staat om deze oplossingen te bieden en we spelen graag in op onvoorziene, tijdelijke of veranderende situaties. Wij zijn creatief in het aanbieden van oplossingen waarbij we kwalitatief hoogwaardige uitvoering, efficiënte bedrijfsvoering en inhoudelijk advies combineren. Met behulp van de beste professionals bieden wij dit aan in de vorm van detacheren, opleiden en projecten. Onze opdrachtgevers kunnen vertrouwen op onze hoogwaardige kennis en brede ervaring.

Samenwerken met Supplyers?

Dit kun je verwachten

Maatwerk

Samen kijken we naar de lange termijndoelen wat betreft jouw carrière of organisatie. Op basis daarvan stellen we samen een plan op om in de praktijk toe te passen.

Groot netwerk

Met een landelijk netwerk bij verschillende gemeenten en (maatschappelijke) organisaties, zijn wij in staat om jou aan een passende opdracht of aan nieuwe collega’s te helpen.

Persoonlijke aandacht

De communicatie met Supplyers is persoonlijk en laagdrempelig. Zo weten wij precies wat er speelt en weten wij zeker dat het een succesvolle lange termijnsamenwerking wordt.

Gediplomeerde consultants

Ons team bestaat uit ervaren professionals die een bewezen trackrecord hebben binnen het sociaal domein, op het gebied van op het gebied van arbeidsbemiddeling, werk en inkomen, wmo, jeugd en welzijn.

Teamwork makes the dream work

Het team van Supplyers is een vriendelijk, professioneel, toegewijd team van specialisten binnen het sociaal domein. Wij geloven dat gelukkige, gemotiveerde teams zorgen voor gelukkige opdrachtgevers en professionals. Dus als jij klaar en in staat bent om met ons samen te werken, zijn wij bereid om in jouw continue ontwikkeling te investeren.

Het team van Supplyers richt zich op het matchen van uitzonderlijke professionals voor unieke opdrachtgevers.

De specialisten van Supplyers